Colorado Dragon Boat Festival 2019 Spicy Noodle Eating Contest – Colorado Dragon Boat Festival

Hosted by Colorado Dragon Boat Festival

This year Feature cuisine at the Colorado Dragon Boat Festival is Bún Bò Huế, sponsor by Ahnagourmet Cooking and YesHue. We will also have a show case of the product at booth 56.

https://www.powr.io/plugins/form-builder/view/20110702?mode=page

67091913_10156091835340286_5067953347902832640_o
67217750_10156091888410286_7763915490811969536_o

Chasin’ Your Dream !

Two beautiful and talented women from the same Hue’s province, one was an immigrant to the United States when she was a little girl. The other (much younger) is currently lives in Hue, VN. However, they were both stranger, until one day; they were connected by a special bridge of fate to share their passion and ambition.

Both women are passionate with traditional Hue Cuisine and have one big dream, now become reality that is to bring Hue traditional Spicy Beef Noodle (Bun Bo Hue) Soup and the taste of the ancient capital city to the world.

Hue Spicy Beef Noodle Soup is one of the specialties of Hue; it was recognize as Asian most qualified gastronomical food. The harmonious combination of Ying-Yang principle in the ingredients and the preciseness in the use of spice can manage to create “the most delicious noodle of the World.” (Anthony Bourdain)

After years of research and experiment, we gave birth to the paste of Hue Traditional Spicy Beef Noodle of the exact “beauty” and “flavor” of Hue ancient capital city.
Made in Hue.
———————————
Đuổi Theo giấc mơ!
Hai người phụ nữ xinh đẹp và tài năng cùng xuất thân từ Huế, một người nhập cư tới Hoa Kỳ khi cô còn là một cô bé. Người kia (trẻ hơn nhiều) hiện đang sống ở Huế, Việt Nam. Tuy nhiên, cả hai đều là người xa lạ, cho đến một ngày; họ được kết nối bởi một chiếc cầu định mệnh đặc biệt để chia sẻ đam mê và hoài bão của họ.

Cả hai người phụ nữ đều đam mê ẩm thực Huế và cùng một giấc mơ, giờ đang trở thành hiện thực, đó là mang món Bún Bò Huế, món ăn truyền thống cùng với hương vị của cố đô cổ xưa đến với cả thế giới.

Bún bò là một trong những đặc sản của Huế; Nó được công nhận là món ẩm thực chất lượng nhất châu Á. Sự kết hợp hài hòa giữa nguyên tắc Ying-Yang trong nguyên liệu và sự chính xác trong việc sử dụng gia vị là những yếu tố tiên quyết để tạo ra món "bún ngon nhất thế giới." (Anthony Bourdain)

Sau nhiều năm nghiên cứu và thử nghiệm, chúng tôi đã cho ra đời sản phẩm Gia Vị Nấu Bún Bò Huế truyền thống truyền tải chính xác "vẻ đẹp" và "hương vị" của thủ đô Huế năm xưa.
Sản xuất tại Huế.